"RAZ DWA TRZY" - KONCERT | www.palac.art.pl

Aktualności

"RAZ DWA TRZY" - KONCERT

Autor: Administrator

123.jpgdzień: 14 października - sobota
godzina 1900

miejsce: Sala Teatralna PKZ
bilety w cenie: 30, 35 zł

zamó
w bilety przez Internet

Raz Dwa Trzy zespół muzyczny łączący muzykę rock oraz współczesną poezję, założony w lutym 1990 przez studentów Wyższej Szkoły Pedagogicznej w Zielonej Górze, przez : Adama Nowaka, Grzegorza Szwałka, Jacka Olejarza i Jacka Ograbka.

W 1990 roku (trzy miesiące po powstaniu) zespół wygrał 26. Festiwal Piosenki Studenckiej w Krakowie piosenkami Talerzyk, Wchodzi, Rzeka, W każdej knajpie oraz Rozkaz. 

Dyskografia

  • 1991 Jestem Polakiem

  • 1992 To Ja

  • 1994 Cztery

  • 1995 Sufit

  • 1998 Niecud

  • 1998 Muzyka z Talerzyka

  • 2002 Czy te oczy mogą kłamać (piosenki Agnieszki Osieckiej)

  • 2003 Trudno nie wierzyć w Nic